Leuke verhalen over de Benzenraderweg

Wat mij opvalt:
er zijn veel leuke verhalen over de Benzenraderweg. Helaas mis ik een verhaal over de verkenners in het bijzonder het ontstaan van de drumband. Mijn vader, Martien Feller, was medeoprichter eind 1940 begin 1950 hiervan. Ondergetekende is als jongste tambourmaitre van Limburg (misschien ook van Nederland) bij de drumband geweest.
In augustus 1953 zijn wij verhuisd naar Weert waar zijn naam als instructeur al bekend was. Ook hier heeft hij een verkenners drumband mee opgericht.
Mijn vraag is:
– zijn er mensen die zich deze periode aan de Bezenraderweg kunnen herinneren?
– is hier ook foto materiaal van?

Ben benieuwd naar de reacties!
Groetjes,
Evert Feller.

U kunt contact opnemen via:
Evert Feller
e.feller@veteranen.nl
493491982

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

One thought to “Leuke verhalen over de Benzenraderweg”

  1. Hallo allemaal,

    de eerste keer dat ik rond kijk op deze site, wat een geweldige verhalen over mijn stad Heele, Ik ben een echte Winkbuul, nu wonend in Vaesrade. Ik ben geboren in 1957 op de Benzeraderweg, vlak tegen over het “verkennersgebouw”, waar mijn broertje bij de welpen zat en onze buurjongen, Mart Meurders bij de verkenners. De naam Feller zegt me wel iets……………………Misschien dat Mart u verdere kan helpen.
    Met vriendelijke groeten
    Ankie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *