Foto’s Kasteellaan Heerlen 1944

Heeft iemand foto’ s van de kasteellaan te Heerlen uit periode oorlog of heel kort daarna. En dan met name van kasteellaan nummer 9. Ik zoek deze voor een oorlogsveteraan die hier verbeven heeft.

U kunt contact opnemen via:
Ruud Geraards
Geraards@hotmail.com

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

7 gedachten over “Foto’s Kasteellaan Heerlen 1944”

  1. Ik wil hierbij reageren op uw vraag over foto’s van de Kasteellaan te Heerlen. Op “www.rijckheyt.nl” staan veel foto’s van Heerlen waaronder ook de Kasteellaan, het loont zich om daar eens op te kijken.

    Groeten,

    Alf

  2. Hallo mensen uit heerlen. Ik ben Rachid chabali gebooren op 16-02-1975 in Heerlen!! Ik ben op zoek naar mensen die in de Kate 70 & 80 op de Vosekuil hebben gewoond! Ik ben zelf in 1982 verhuist naar Veenendaal om dat mijn ouders wegens werk van mijn ouders die hebben altijd in de textiel gewekt bij andex! Daarom wil ik heeeeeeel graag n paar mensen die wij uit het oog zijn verloren weer opzoek, ik hoop dat jullie wat weten of zelf daar hebben gewoond hoor ik het heel graag. Met dank Fam chabali 06-24411143

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.