Op zoek naar Irene van Vlodrop

Ik zoek mijn nicht die in Heerlen woont maar ik weet niet precies waar.
Haar Meisjes naam was Irene v.Vlodrop en haar getrouwde naam is Irene Kara.
Hopelijk heeft iemand informatie voor mij. Ik woon in Canada en het is niet zo gemakkelijk voor mij iets uit te vinden.
Alvast bedankt.

U kunt contact opnemen via:
Hank Gortzen
hankg@rogers.com

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

2 gedachten over “Op zoek naar Irene van Vlodrop”

  1. Ik ben op zoek naar Willem-Prevo- was Rijinstructeur in Bergen op Zoom in de jaren 67-68 bij de artillerie.Ook John Pelsner was werkzaam bij de admie ook in Bergen op Zoom.Indien u iets weet laat het horen B.V.Dank.

    1. Hallo Ger jij zoekt naar John pelsner maar ik denk dat je mijn broer zoekt John Pelsers was in dienst in Bergen op Zoom in 68 en werkte op de administratie je kan hem vinden op Facebook hij woont in Maasmechelen België groetjes Kitty de lange pelsers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.