Foto’s Vroedvrouwenschool Heerlen

Mijn dochter is geboren op 28-5-1984 in Vroedvrouwenschool. Zijn er eventuele gegevens of foto’s die gemaakt zijn? Ik ben van mijn dochter bevallen met keizersnee in mei 1984 28-5, zijn er mensen die kunnen nagaan of er nog gegevens over die tijd in het archief aanwezig zijn en/of  bewaard liggen? Kunt u mij hierover informeren. Mijn dochter is inmiddels zwanger en verwacht haar eerste baby.
U kunt contact opnemen via:
Mevr JH Wiggers
jh.wiggers@home.nl
0622964053

Bernice Israel

Bernice Israel

Bernice volgt de studie Communicatie & Multimediadesign en raakte via haar stageperiode bij Made in Melon bekend met Heerlen Vertelt. Sindsdien helpt en schrijft Bernice regelmatig mee als webredacteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.