Op zoek naar Francisca

Ik zoek mijn nichtje!
Graag wil ik in contact komen met mijn nichtje, haar vader en moeder zijn al denk 30 jaar gescheiden. Ze heeft gewoond aan de Pattonstraat in Heerlen, haar naam is Francisca van de Groep (of Huyten, heeft misschien de naam van haar moeder aangenomen)

U kunt contact opnemen via:
maarten van de groep
mvandergroep@ziggo.nl

Bernice Israel

Bernice Israel

Bernice volgt de studie Communicatie & Multimediadesign en raakte via haar stageperiode bij Made in Melon bekend met Heerlen Vertelt. Sindsdien helpt en schrijft Bernice regelmatig mee als webredacteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.