Wie kan mij achtergrond informatie verschaffen over mijn moeder?

Ik ben in de vroedvrouwenschool geboren op 28 september 1962. Mijn moeder, toen bekend als mevr. H Banel – Verveer, is overleden op 10 januari 2016. Ik vond tussen haar papieren een kaartje met de naam Sint Joseph Ziekenhuis Heerlen. Zij was van Surinaamse afkomst evenals mijn vader. Misschien zijn er nog vroedvrouwen, verpleegkundigen of artsen die zich haar nog kunnen herinneren omdat er toen nog weinig Surinamers in het Heerlen waren.

Ik ben opgegroeid in het Emma Kinderhuis in Hoensbroek en bij het pleeggezin Fam. J. Bosch in Hoensbroek geplaatst. Wie kan mij achtergrond informatie verschaffen over mijn moeder?
Alvast bedankt!

U kunt contact opnemen via:
Rojette Banel
rojettebanel@hotmail.com

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.