De moeder van Gerda Boekema

Ik kom graag te weten hoe mijn moeder in Heerlen is geboren en wat de toestand van haar moeder was.  Ik ben erg benieuwd hoe haar vader was en hoe de omstandigheden waren toen zij geboren werd. De naam van mijn moeder was Ypkje Poelsma. Wie haar vader was, is zij namelijk nooit te weten gekomen en is voor mij nu belangrijk. Haar moeder was Regina Poelsma en kwam uit Herbayum, Friesland.

Wie helpt mij?

U kunt contact opnemen via:
Gerda Boekema
g.a.boekema@kpnplanet.nl

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.