Plaatsen van sportherinneringen

Op donderdag 20 oktober organiseert de Stichting Historische Kring ‘Het Land van Herle’ het programma ‘Parkstad Sport’, een twee uur durende show over de geschiedenis van de sport in Parkstad.

Een onderdeel van het programma is ‘Plaatsen van sportherinneringen’. Met rolstoeltennister Sharon Walraven, sportjournalist Wiel Verheesen en oud-wethouder van Kerkrade Will Terpstra (o.a. sport) praat ik over de in hun ogen belangrijkste sportgebeurtenissen en -plaatsen van Parkstad en Limburg. Bij dit onderdeel wil ik u graag betrekken. Stuur mij een mail of een filmpje waarin u kort aangeeft wat voor u de belangrijkste sportherinnering (gebeurtenis en/of plaats) van Parkstad of Limburg is en waarom u dat vindt.

Een aantal van de leukste / meest bijzondere zal ik dan tijdens de show gebruiken. Als er meer dan 10 inzendingen zijn, verloot ik onder de inzenders twee geschiedenisboeken (waarvan ik één van de auteurs ben): ‘2000 jaar Heerlen’ en ‘Heerlen Peutzstad’.

Insturen voor 16 oktober. Contact opnemen kan via:

Marcel J.M. Put
ouweleem@gmail.com

Alvast bedankt!

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.