Herinneringen aan de Molenberg van 1960 tot 1975

Wie heeft er herinneringen aan de Molenberg van 1960 tot 1975?

U kunt contact opnemen via:
Jo Hissel
jomph@xs4all.nl
0615882028

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

One thought to “Herinneringen aan de Molenberg van 1960 tot 1975”

  1. Beste, mijn moeder Betsie Jager was afkomstig van de Molenberg. Ze woonde aan de Dacostastr. Naast een winkeltje. Mijn opa had 9 kinderen en werd in 1941 weduwnaar. 6 weken na de begrafenis van oma hertrouwde hij met de vriendin van oma om zo een verzorgster te hebben voor de kinderen. De jongste was toen 7. Mijn opa werkte in het laboratorium van de mijn en gaf aan huis muziekles voor diverse instrumenten. Orgel, piano, viool, contrabas. En hij verzorgde de muziek in de kerk onder in de straat. Hier heb ik nog een foto van. Ze hadden ook eenden in de tuin en opa kweekte parkieten in het stalletje. In de winter was altijd de leiding bevroren in de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.