Op zoek naar info over Aalmoezenier Frits Adams

Beste mensen,

Ik ben op zoek naar informatie over de mens Aalmoezenier Fritz Adams.
Ik ben onlangs terug verhuisd naar Heerlen. Ik heb 44 jaar bij de politie gewerkt. Als agent in 1969 in Heerlen begonnen. In Heerlen de functie van Chef Narcotica mogen vervullen- de verhalen over Heerlen, de heroïne…aankoopstad van verslaafden uit Duitsland zijn mij overbekend. Het was helaas in die jaren “dweilen met de kraan open” maar Heerlen heeft het gered en staat weer trots op de kaart van Nederland/Europa.

Ik las deze week in het plaatselijke krantje een artikel over Fritz Adams.
Ik ken hem als docent op de politieschool destijds gevestigd in Kasteel Doenrade (gemeente Oirsbeek)
Een aimabele man en heb persoonlijk veel aan hem te danken gehad. Had hem graag nog eens gesproken maar weet niet hoe en waar. Mocht u informatie over hem hebben, dan stel ik die zeer op prijs. Ik dank U bij voorbaat.

U kunt contact opnemen via:
Huub Janssen
huubjanssen300@hotmail.com
06-42009955

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.