Familie Meessen van de Molenberg

Ik zoek familie Meessen van de Molenberg Heerlen, begin ’50 naar Geelong Australië gegaan, vader Henry en moeder Maria met 8 kinderen, één dochter is in Nederland gebleven zij stond op punt te trouwen. Ik heb verkering met dochter Tonia gehad en ik ben benieuwd naar haar na al die jaren ik hoop van iemand te horen.

Vader Henry overleed in 1973, moeder in 2012 dochter Loise is weduwe met 2 dochters, woont niet meer in Heerlen, ik denk dat haar man Kuypers heette en werkte bij Philips, meer weet ik helaas niet. Dank u ik heb ook in Geelong gewoond 20 jaar, ik woon nu in Delft

U kunt contact opnemen via:
Paul Horik
carelpaul@casema.nl
621859291

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.