Oude foto’s gezocht

Hallo ik ben Monique Nederpelt, mijn papa heet Rene Johannes Cornelis Nnederpelt, vroeger woonde we in Tuindorp. De vader van mijn vader is in 1960 in de mijn gestorven op 2e Kerstdag. Wil graag foto’s en herinneringen. Mijn oma heette Mia Nederpelt, de opa en oma van mijn moeders kant heten Maria Meyers getrouwd met Simon Eleveld, opa Eleveld woonde in Tuindorp op de hoek Christiaan de Wetstraat. Graag zoek ik familie of foto’s van vroeger, het was zo leuk fam Waanders is ook mijn familie en ik heb maar twee foto’s. Wil ook graag weten hoe zagen de huizen er uit vroeger van binnen jaren ’70. Graag hoor ik van u

U kunt contact opnemen via:
Monique Nederpelt
moniquemaria@tele2.nl
0457503772

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.