Wie heeft er gewerkt bij P. Wetzels Kledingindustrie?

Wie heeft er gewerkt bij P. Wetzels Kledingindustrie in de periode1930 tot 1952? Het bedrijf is in 1930 gestart op Oranje Nassaustraat nr. 19 en later hebben ze onder andere ook op Grasbroekerweg 77 gezeten. Zo zou ik graag voor mijn genealogisch onderzoek meer willen weten over de oorlogsperiode, maar ook andere informatie over het bedrijf, mijn opa Pieter Jan Wetzels, mijn vader Arthur Wetzels en mijn ooms Hans Wetzels en Peter Wetzels is erg welkom.

Ik ben te bereiken via mail de.vrouwe@gmail.com of per telefoon 0620122375.

U kunt contact opnemen via:
Irene Wetzels
de.vrouwe@gmail.com
0620122375

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.