Wie kan mij aan foto’s helpen personen van de houtzagerij 1954/1970 Emma mijn?

Wie kan mij aan foto’s helpen personen van de houtzagerij 1954/1970 Emma mijn.
Mijn Vader L.J.Timmermans,genaamd Sef,heeft vanaf 1955 t/m de sluiting op de staatsmijn Emma gewerkt in de houtzagerij.Hij woonde in Baarlo.Het huidige Peel en Maas en was geb.in 1905 en overl. In 1993.in Baarlo.
Hij had in de jaren 1970/1980 regelmatig contakt met een zekere heer Salden een vroegere collega van de houtzagerij van de staatsmijn Emma. Deze woonde volgens mij in de buurd van Hoensbroek of Treebeek.
Misschien zijn er in die jaren foto’s gemaakt van het personeel van Emma houtzagerij waar deze mensen nog op staan.
Of misschien weet U een adres dat mij verder kan helpen met zoeken naar mijn Vader.
Vriende groeten.
Theo.

U kunt contact opnemen via:
T.w.a.Timmermans
th.timmermans@gmail.com

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.