Lerares gitaar

Ik ben op zoek naar mijn lerares klassieke gitaar. Zij gaf les in de oude muziekschool op het Wilhelminaplein, in het gebouw waar nu het Toon Hermans huis in gevestigd is. Het jaartal moet rond 1976 geweest zijn. Gitaarspelen heeft een grote invloed gehad op mijn leven. Ik ben inmiddels bijna 60 en ik zou haar graag een bedankje willen sturen. Helaas weet ik zelfs haar naam niet meer, dus dat is moeilijk zoeken. Wie kan mij verder helpen? Alvast bedankt voor jullie hulp.

U kunt contact opnemen via:
Francois Geelen
f.geelen@hotmail.com

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

4 gedachten over “Lerares gitaar”

 1. Goedenavond,

  Ik zag uw oproep en denk dat u Els Kers bedoelt? Ikzelf heb les van haar gehad van 1972 tot 1979. Ik weet dat ze al lange tijd geleden overleden is.
  Ze woonde toendertijd in de Klompstraat.

  1. Bedankt!
   Ik denk inderdaad dat dat haar naam was.

   Ik heb eens gegoogeld maar niks meer over haar gevonden. Was de achternaam haar meisjesnaam ( of is ze nooit getrouwd geweest) ?

   Groeten

   Francois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.