Wie weet er iets over mijn tijd in het opvanghuis voor ongehuwde moeders?

Mijn naam is Oscar,

Ik ben op 5 september 1957 geboren in Heerlen in het opvanghuis voor ongehuwde moeders en wil graag meer weten over die tijd. Mijn moeder heeft me nooit uit de doeken gedaan hoe het haar en mij vergaan is in die periode. Omdat ze reeds overleden is kan ik haar niet nog eens vragen hoe alles gegaan is.

graag een reactie.

Met vriendelijke groet,

Oscar

U kunt contact opnemen via:

Oscar Luijben

o.luijben@gmail.com

0648265888

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.