Boek Zeswegegen / Husken gezocht

Hallo beste mensen,
Ik ben op zoek na het boek  Zeswegen / Husken
het boek gaat over de Husken hoe het vroeger was , ik heb heb het eens mogen lenen jaren geleden het is weer terug gegaan na de eigenaar, maar het is weer helaas uit het oog verloren , nou is het zo mijn vrouw is van de Husken en zou het toch weer graag willen hebben , bent u in bezit van dit boek , of weet u hoe ik eraan kan komen , dan hoor ik het graag .
Bij voorbaat dank,

U kunt contact opnemen via:
A Becholz Hamer 
ap.becholz@home.nl
0455415046

Oproep

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.