Eerste schrijfmarathon Heerlen Vertelt op 17 september 2016

Heerlen Vertelt beperkt zich niet alleen tot het online verzamelen van anekdotes, foto’s en verhalen via de website. Ook zijn wij actief in de eigen regio om óp locatie actief met persoonlijke verhalen van mensen aan de slag te gaan. Op zaterdag 17 september 2016 houdt Heerlen Vertelt voor het eerst een schrijfmarathon, waarbij iedereen een hele middag samen kan schrijven aan artikelen, herinneringen kan delen en verhalen kan laten optekenen door onze schrijvers.

Om te benadrukken dat het verhaal van Heerlen samen geschreven wordt, is iedereen zaterdagmiddag vanaf 12:00 uur van harte welkom in eet- en drinkgelegenheid Lokaal25 in Heerlen (Wilhelminaplein 25). Je kunt samen met andere schrijvers aan de slag gaan, hulp vragen om jouw herinnering op papier te krijgen, je verhaal laten optekenen en misschien wel anderen inspireren. Alle verhalen worden na afloop verzameld, eventueel geredigeerd en gepubliceerd via Heerlen Vertelt. Neem ook vooral uw bijpassende foto’s mee, ter plekke kan uw oude foto worden gedigitaliseerd voor bij het verhaal.

Aanmelden (optioneel)

Bent je erbij? Laat het even weten door je eenvoudig aan te melden via onderstaand formulier zodat we kunnen inschatten hoe druk het wordt. Zonder aanmelding ben je uiteraard ook welkom. Tot ziens op 17 september!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Stadswandeling

In het kader van ‘monumenten’ maand september, organiseert Heerlen Vertelt nog meer. Zo is er op 4 september een stadswandeling in Heerlen met gids geweest. Bekijk het verslag.