De Operstehong van Welten (Jaarboek 2011)

Het boek (Jaarboek 2011 Heemkundevereniging Welten-Benzenrade) bevat artikelen over de Herontdekking van een Weltens appelras, de Operstehong van Welten “Het rectoraat van Frans Leonard Stassen in Welten en een tweetal verhalen uit de collective van H.W.J. Dohmen.

55 pagina’s  met foto’s in kleur en zwart-wit.

Dit boek is verkrijgbaar via:
Gilbert Peeters
Prof. v. Itersonstraat 176
6419 SG Heerlen
Tel: 045-5719816
E-mail: gilbertpeeters@ziggo.nl

Maurice van Opdorp

Maurice was oprichter en hoofdredacteur van de website Heerlenvertelt.nl. Als Heerlenaar schreef Maurice regelmatig ook zelf mee aan de verhalen van Heerlen Vertelt. Op 10 mei 2015 is Maurice overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.