[In]Beeld: Kookcursus voor de heer des huizes

Zo nu en dan vind je op Heerlen Vertelt ook unieke video’s uit het verleden van de stad. De video van deze keer gaat over een kookcursus voor mannen. Zij kregen in 1958 op woensdagavond kookles van vrouwen in een kookschool te Heerlen. Na afloop van de les aten ze de gekookte maaltijd op.
“Een grote keuken in het Limburgse Heerlen wordt op woensdagavond in beslaggenomen door een aantal enthousiaste, kooklustige heren, die er op efficiente wijze vertrouwd worden gemaakt met de culinaire kunst,” zo opent de video, vertelt door de welbekende polygoonjournaal-stem.

Bekijk de video hier:

Voor meer video’s van Heerlen Vertelt, kijk op ons nieuwe Youtube-kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.