Foto’s gezocht van André van Duin bij voetbalclub KEV (1966)

K.E.V André van Duin

Ik ben Mark Meurs 36 jaar kom uit Den haag en ben al vanaf mijn 4e jaar oud groot André van Duin fan en verzamelaar . Ik heb sinds kort een nieuw boekje erbij van K.E.V voetbal club 1926-1966. Op 30 aug 1966 trad André van Duin hier op met zijn bandrecorder show . Nu is mijn vraag zijn er mensen die hier foto,s van hebben of een film op 8 mm dat zou geweldig zijn voor mijn collectie .

U kunt contact opnemen via:
Mark Meurs
dikvoormekaar1983@hotmail.com

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.