wie woonde in 1953 tot 1959 aan de Voskuilenweg Molenberg Heerlen

Ik ben begonnen met het schrijven van mijn levensverhaal en zoek mensen waarmee ik in 1955 tot september 1959 op de Don Sartoschool heb gezeten. En tevens woonachtig waren in de buurt van de Voskuilenweg 76. Ik ben heel veel herinneringen kwijt en zou graag met iemand in contact komen die mij kan helpen deze weer bovenwater te krijgen. Ik sta op de tweede rij, 2e van rechts.

foto-tweede-klas-1956-1957.jpg

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

One thought to “wie woonde in 1953 tot 1959 aan de Voskuilenweg Molenberg Heerlen”

  1. Mijn moeder jozefien van den eijnden woont al haar hele leven op de Molenberg. Ze is opgegroeid op het slachthuis en heeft ook de oorlog meegemaakt als kind. Geboren in 1933. Inmiddels is ze 88 en woont nog steeds op de Molenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.