Wie woonde er in 1953 tot 1959 aan de Voskuilenweg?

Ik ben begonnen met het schrijven van mijn levensverhaal en zoek mensen waarmee ik in 1955 tot september 1959 op de Don Sartoschool heb gezeten. En tevens woonachtig waren in de buurt van de Voskuilenweg 76. Ik ben heel veel herinneringen kwijt en zou graag met iemand in contact komen die mij kan helpen deze weer bovenwater te krijgen. Ik sta op de tweede rij, 2e van rechts.

foto-tweede-klas-1956-1957-scaled.jpeg

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

One thought to “Wie woonde er in 1953 tot 1959 aan de Voskuilenweg?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.