Juiste locatie en huisnummer

In mijn studie van de Haagse architect J.P. Vermeer ben ik op zoek naar de juiste locatie met deze gegevens, de bouw van een dubbel landhuis in 1931. De vergunning is verleend voor het oprichten van een dubbel woonhuis op het perceel kadastraal bekend in Sectie G onder no. 3207 gelegen aan de Heerlerbaan (weg van Akerstraat naar Steenweg Kerkrade) nu de Palestinastraat. Er wordt geen huisnummer genoemd. Wanneer de grond nog onbebouwd, dit kadastraal nummer, Nadat de verbouwing plaatsvindt krijgt het een nieuw nummer. Dank voor uw hulp- Peter van Dam architectuurhistoricus

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.