John Groeneveld

Hallo Allemaal,

Ik ben op zoek naar mensen die mogelijk nog herinneringen aan mijn vader John(ny) Groeneveld hebben. Hij is inmiddels overleden en ik het zou het toch leuk vinden wat meer over zijn jeugd te horen. Hij was de zoon van Wil(lem) Groeneveld die een staatsloterij kantoortje had op de hagedoornseweg. Mijn vader voetbalde in Heerlen en speelde vroeger met zijn broer Gerrie in de Beat formatie de Snakes. Ook als mensen nog iets weten over mijn opa, die ik nooit gekend heb zou ik dat graag horen. Groeten Tom

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.