Ik zoek Wilhelmina Jacobs of familie

Mijn schoonmoeder is op 22 april 1947 geboren in de vroedvrouwen school. Haar moeder is Wilhelmina Jacobs Geboren te Groesbeek op 28-02-1923. Ze heeft mijn schoonmoeder afgestaan. Of dit vrijwillig of met dwang is gebeurd weten we niet. We zoeken iemand die haar eventueel kent of familie ervan want mijn schoonmoeder weet helemaal niet of ze nog familie heeft. Ik denk zelf niet dat Wilhelmina nog leeft (99) maar je weet maar nooit. Jullie mogen mij mailen op angelinazdekker@hotmail.com

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.