Stork Club, V&D 1967

Wie kent nog de Stork Club, in of bij Vroom & Dreesman in Heerlen, in 1967? Op 24 september 1967 trad zanger David Garrick daar op. Een Engelse vriend van mij speelde in zijn begeleidings band, Honey band, en is op zoek naar meer informatie over de club, de locatie en/of foto’s. Plaats een reactie, of neem contact op met mij, als je daar geweest bent, een optreden hebt gezien, liefst dat van David Garrick, of een andere show. Vast heel erg veel dank.

inbound1545884924271172250.jpg

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.