Stadswandeling: loop mee met Heerlen Vertelt!

Opgelet! Op zondag 17 september 2017 om 10.00 uur organiseert Heerlen Vertelt opnieuw een stadswandeling in het centrum van Heerlen.

Het wordt een beetje een traditie: een stadswandeling in september. De maand waarin monumenten, geschiedenis en erfgoed nationaal centraal staan, maar zeker ook lokaal. Na het succes van de voorgaande wandelingen – met deelnemers tot aan Den Bosch – nodigt Heerlen Vertelt u uit om opnieuw enkele aspecten van de bewogen en interessante geschiedenis van Heerlen te ontdekken. Dit jaar is gekozen voor een deels ‘nieuwe’ route in de binnenstad.

Ervaren gids
Onze gids Peter Crombach neemt u mee langs karakteristieke panden, wijst u op verborgen details en bijzondere architectuur. Hij vertelt over de vele bezienswaardigheden én bijzonderheden en hij laat bovenal zien dat er gelukkig nog heel wat moois bewaard is gebleven in de stad.

Inschrijven
Loop je mee? Schrijf je snel in!
Klik hier voor informatie en om je aan te melden.

Foto: Marcel van Hoorn, 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.