Stoommachine in inkomsthal

Hallo, Ik ben in 1977 op de LTS begonnen en heb na het eerste jaar de keuze machinebankwerker gemaakt. Tot op heden is mijn hobby nog steeds eigenlijk alles wat van metaal gemaakt is te herstellen als het stuk is of nieuwe dingen te maken van metaal. Mijn vraag is dan ook in die richting nl. weet iemand waar de handgemaakte stoommachine die in de inkomsthal stond is gebleven. Ik kon hier uren naar kijken met welke perfectie deze gemaakt was. Graag zou ik hem nog eens bewonderen.

Email

Oproep

Bent u opzoek naar een persoon, familielid of kennis van vroeger m.b.t. de regio Heerlen? Dan kunt u uw oproep insturen. Wanneer u graag een oproep wilt plaatsen dan kan dit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.