Elephant Parade Heerlen 2011

De Elephant Parade kwam naar Heerlen. En dat zal niemand ontgaan zijn.
Het was de grootste openluchttentoonstelling ter wereld. Van 25 maart tot en met 25 mei 2011 stonden veertig bontgekleurde manshoge kunstolifanten in Heerlen. Mediagroep Groep Limburg, uitgever van Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad, biedt u het ultieme bewaarexemplaar aan: het Art Book.

In dit boek vindt u een overzicht van alle olifanten van de Heerlense parade. Met niet alleen foto’s van de olifanten, ook de kunstenaars die de kunstolifanten hebben beschilderd, vertellen over hun inspiratiebron. De organisatie van de Elephant Parade zet zich in voor het behoud van de Aziatische olifant die met uitsterven wordt bedreigd.

Maurice van Opdorp

Maurice was oprichter en hoofdredacteur van de website Heerlenvertelt.nl. Als Heerlenaar schreef Maurice regelmatig ook zelf mee aan de verhalen van Heerlen Vertelt. Op 10 mei 2015 is Maurice overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.